» Grootste aanbod zitmaaiers » Altijd in de buurt
Product filters tonen
WOLF-Garten

WOLF-Garten zitmaaiers

WOLF-Garten biedt een ruim assortiment zitmaaiers aan. Van de eenvoudig uitgevoerde basis modellen tot de semi-professionele maaiers in de Expert-serie. WOLF-Garten biedt een compleet scala aan tuinproducten, van schoffel tot complete tuinmachines zoals bosmaaiers en zitmaaiers.

Zitmaaiers is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het van oorsprong Duitse merk WOLF-Garten. Het opvallende rood-geel is meer bekend van de harken en schoffels. Toch biedt dit merk een ruim aanbod hoogwaardige zitmaaiers. Van de populaire scooter modellen tot de professionelle modellen.De overtuiging van het merk is dan ook, je koopt niet een goedkoop produkt maar wel een goede koop. Ieder jaar worden er weer verbeteringen en innovaties doorgevoerd aan alle produkten. Zodat je eenvoudig en gemakkelijk kunt tunieren met een WOLF-Garten produkt.

Geschiedenis van WOLF-Garten

Uitvindingen en verbeteringen staan centraal bij WOLF. De oprichter Gregor Wolf ontwikkelde in 1927 een trekhak, een landbouw werktuig, in de smederij van zijn vader. Na deze eerste innovatie volgde er snel meer. Sinds 1943 heet de fabriek WOLF Geräte GmbH. In 1953 is WOLF de eerste Europese producent van grasmaaiers met roterende messen. In 1958 volgt de eerste elektromaaier. Vervolgens in 1975 komt de fabriek met meest geluidsarme benzinemaaier in de wereld.

De nadruk komt steeds meer te liggen op de groen-sector, daarmee groeit de naam dan ook naar WOLF-Garten. De kleurstelling met rood/geel en het opvallende wolvenkopje zorgen voor een herkenbare aanwezigheid in de markt. Neem het multi-star systeem, al meer dan 30 jaar op de markt en nog steeds zeer populair.

Ook op het gebied van innovaties voor grasmaaiers heeft de tijd niet stil gestaan. WOLF was de eerste fabrikant met een hybride, zowel accu als elektro, grasmaaier in het assortiment. Of kijk naar het duurzame produktaanbod dat aansluit op de groeiende behoefte naar duurzamere produkten en produkten met een minimale milieubelasting.

WOLF-Garten Scooter Pro 76 RD

WOLF-Garten Scooter

Betaalbare kwaliteit en zeer praktisch in gebruik. Niet zonder reden is dit al vele jaren een van de populairste zitmaaiers op de markt.

WOLF-Garten S 92.130 T

WOLF-Garten S- en A-serie

De breed inzetbare modellen zitmaaiers. Leverbaar in 2 series, de basis uitvoeringen in de S-serie en de meer complete modellen in de A-serie. Van eenvoudige zijuitworp machine tot complete achtervanger met hydrostaat. Wat alle modellen delen is de hoge prijs/kwaliteit verhouding.

WOLF-Garten Expert 107.175 A

WOLF-Garten Expert

De meest complete modellen vind je bij de Expert-serie. Deze modellen zijn voorzien van alle opties en eigenschappen die de meest veeleisende consument aan een zitmaaier stelt. De serie is bijzonder compleet, van scooter en zijuitworp machine tot grote achtervanger.