» Grootste aanbod zitmaaiers » Altijd in de buurt
Snapper

Snapper zitmaaiers

In 1951 was Snapper de eerste fabrikant met een zelf aangedreven gazonmaaier. Hiermee is de basis gelegd voor een groot merk in de tuinmachines, tegenwoordig heeft Snapper een zeer compleet assortiment tuinmachines waaronder generatoren, bladblazers, hakselaars en natuurlijk grasmaaiers. De grasmaaiers vallen op door het eenvoud in gebruik, het goede ontwerp en het ruime assortiment accessoires. Denk hierbij aan grasopvangzaken, aanhangers en mulchopties. Een Snapper zitmaaier maakt het grasmaaien zo eenvoudig mogelijk.

Geen producten in deze selectie
Snapper RX17533H

Snapper Scooter zitmaaier

De vernieuwde scooter zitmaaiers zijn 50 jaar na introductie nog steeds de maatstaf. Met een maaibreedte van 84cm en een hydrostaat is de Snapper RX17533H een van de meest complete scooter maaiers op de markt. Dit is de machine voor de veeleisende consument die snel en praktisch wil werken.

Snapper ESPX17542

Snapper tuintractoren

Binnen de tuintractoren heeft snapper een ruim aanbod van achteropvang en zijuiwerp machines. De maaibreedtes liggen tussen de 96cm en 132cm en alle zitmaaiers zijn voorzien van een hydrostatische transmissie. Niet voor niets horen de Snapper zitmaaiers tot de populairste modellen op de Amerikaanse markt.

Snapper EZT2752F

Snapper Zero-Turn maaiers

Een Zero-Turn maaier is de verstandigste keuze wanneer je een tuin hebt met vele hoeken, doorgangen en borders. Deze machines draaien eenvoudig om alle obstakels heen door de draaicirkel van 0 cm. Daarnaast ligt de maaisnelheid bijzonder hoog, zero-turn maaiers zijn een van de snelst rijdende zitmaaiers op de markt. Ook qua comfort zijn de Snapper Zero-Turn modellen een verstandige keuze, ze zijn volledig geveerd.

Snapper Brochure

Bekijk alle Snapper dealers Nederland.