» Grootste aanbod zitmaaiers » Altijd in de buurt
Simplicity

Simplicity zitmaaiers

In de markt van zitmaaiers is er een groot aanbod van machines van vele verschillende fabrikanten. Hoe te kiezen uit al deze verschillende merken en uitvoeringen? Bepaal wat belangrijk voor je is, waarschijnlijk vooral het maairesultaat. De kans is dan groot, dat een Simplicity zitmaaier in dat geval een zeer interessante optie is.

Geen producten in deze selectie

Free floating maaidek

Een van de opvallendste kenmerken van de Simplicity zitmaaiers is het maairesultaat. Dit is voor een groot deel te danken aan het "Free Floating" maaidek met rollers over de volledige breedte. Dit maaidek zorgt voor een volledige controle over de maaihoogte inclusief de maaihoek. Dit maaidek volgt zeer nauwkeurig de contouren van het gazon. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om een prachtig strepen patroon te maaien.

Simplicity Regent XL RD 42

Simplicity Tuintrekkers

Met een compleet aanbod van zij- en achteruitwerpmachines heeft Simplicity altijd een passend model voor jouw situatie. Altijd compleet met hydrostaat en een maaibreedte tussen de 96cm en 132cm. Ideaal voor de veeleisende gebruiker.

Simplicity 3000Z

Simplicity Zero-Turn

Een ZeroTurn maaier biedt een ongeëvenaarde maaisnelheid en wendbaarheid. Geschikt om grote oppervlakten op hoge snelheid te maaien en tegelijk ook zo wendbaar dat om alle obstakels snel en feilloos gemaaid kan worden. Ervaar een ZeroTurn en raak zelf overtuigd.

 Simplicity Cavalier - ER17533H - tuin -2

Simplicity Scooter

Naast de Zero-Turn en tractor modellen heeft Simplicity ook een scooter in het assortiment. Deze machine valt op door zijn complete en rijke uitrusting. Zondermeer een van de meeste complete scooter maaiers op de markt.