» Grootste aanbod zitmaaiers » Altijd in de buurt

Simplicity Tuintrekkers

Ondanks dat Simplicity niet het grootste aanbod tuintrekkers heeft zijn het een aantal zeer interessante machines. Zo zijn alle machines standaard voorzien van een hydrostatische transmissie. Alle zitmaaiers zijn geschikt voor het zwaardere werk, de modellen verschillen in zij- of achteruitworp, comfortopties en vermogen van de motor. Zo is de Conquest zelfs uitgerust met een veersysteem. Hiermee wordt het comfort sterk verhoogd en is het mogelijk om om hogere snelheid te maaien.

Geen producten in deze selectie

Alle maaidekken zijn van het type Free Floating voor een perfect maairesultaat. Voor de aandrijving is gekozen voor een 1 of 2 cilinder motor van Briggs & Stratton. De tractoren van Simplicity bestaan uit de volgende 3 hoofdmodellen:

Conquest, comfort door uniek veersysteem

In het 2014 assortiment werd de Simplicity Conquest toegevoegd aan het assortiment. Dit is een zitmaaier voor de veel eisende gebruiker en voorzien van een uniek veersysteem. Met dit veersysteem is de bestuurder in staat om het gras op hoge snelheid te maaien zonder concessies te doen aan het comfort. Om dit mogelijk te maken is er gekozen voor Tuff-Torq high-speed transmissie. Met een maaibreedte van 132cm kunnen grote gazons snel gemaaid worden.

Broadmoor, een premium zitmaaier

De Broadmoor is een complete zitmaaier met vele exclusieve opties. Zo kan het maaidek in een handomdraai losgekoppeld worden door het Quick Hitch-snelkoppelingsysteem. Met dit systeem kun je ook eevoudig accessoires aan deze machine koppelen. De motor is een 2 cilinder uit de Briggs & Stratton Professional series. Verder is de Broadmoor voorzien van een Automatisch Tractie Controle (ACT). Dit voorkomt dat de achterwielen gaan slippen. Hiermee voorkom je schade aan het gazon en houd je altijd controle over de maaier.

De Regent-lijn

Keuze uit 6 verschillende modellen waarvan 2 met zijuitworp en 4 met achteruitworp. Voor de zijuitworp maaiers heb je de keuze uit een maaibreedte van 96 of 117cm. Voor de achtervangers is er de keuze uit 2 modellen met een maaibreedte van 96cm en 2 luxere modellen met een maaibreedte van 107cm. Naast de verschillen in maaibreedte lopen de modellen uiteen in het type motor. Wat alle modellen gemeen hebben is dat ze uitgerust zijn met een stijf stalen chassis, een gietijzeren vooras, krachtige Briggs & Stratton motoren en hydrostatische transmissie. Verder hebben alle modellen een zeer kleine draaicirkel, zodat maaien dicht langs borders of perken een eenvoudige klus is.