» Grootste aanbod zitmaaiers » Altijd in de buurt
Product filters tonen
MTD

MTD zitmaaiers

MTD staat voor "Modern Tool and Die company" en is de grootste fabrikant van gemotoriseerde tuingereedschappen ter wereld. Het hoofdkantoor staat in Cleveland, Ohio, Verenigde Staten. Sinds de oprichting in 1932 is MTD Products Inc nog steeds een familiebedrijf. Ondertussen heeft het productiefacilitieten over de gehele wereld: VS, Europa, Azie en Canada.

Naast de vele andere tuingereedschappen heeft MTD een compleet spectrum zitmaaiers. Van scooter model tot krachtige 2 cilinder zijuitworp maaiers. Alle modellen kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en voldoen aan alle eisen die de serieuze hobby tuinder er aan stelt. Een MTD zitmaaier is een trouwe metgezel voor langdurig gebruik.

Mtd 60rde

MTD Minirider scooter

Een praktische en betaalbare zitmaaier? Dan is de Minirider van MTD een logische keuze. Standaard compleet uitgerust en direct geschikt om het gazon te maaien. Met deze MTD modellen ben je klaar om comfortabel je gras te maaien.

MTD Smart RE 130 H

MTD Smart zitmaaiers

Een groot gazon te maaien? Dan is de MTD Smart de oplossing. Deze basis serie is verrassend compleet met zij- en achteruitworp maaiers in een breedte tot 107cm. Doordachte ontwerpen met een scherpe prijsstelling. Eenmaal geprobeerd wil je niets anders meer.

MTD Optima LN 165 H

MTD Optima zitmaaiers

Meer grasmaaier, dat is het motto van de MTD Optima serie. Meer vermogen, meer comfort, meer werk gedaan. Deze modellen zijn geschikt om het zwaardere werk snel en comfortabel te voltooien, mogelijk door de Briggs & Stratton motoren met een vermogen tot 20pk. Alle modellen worden "ready-to-use" klaar geleverd en zijn zo klaar voor gebruik.