» Grootste aanbod zitmaaiers » Altijd in de buurt
Ferris

Ferris Zero Turn zitmaaiers

Ferris is de fabrikant van professionele zit- en loopmaaiers. In de loop der jaren heeft het merk aan de basis gestaan van vele innovaties. Kenmerkend is de aandacht waarmee alle producten ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd word. Het streven hierbij is het continue verbeteren van de klanttevredenheid.

De keuze voor de juiste machine is belangrijk, daarom doen de Ferris dealers hun uiterste best doen om je het juiste advies te geven. Uiteindelijk draait het hier om het maximale rendement in de praktijk. Zo helpt de dealer bij de keuze van de Ferris machine die het beste bij je past.

Geen producten in deze selectie

Ferris IS Onafhankelijk veersysteem

De gehele Ferris productlijn is voorzien van het industrieel gepatenteerde iS veersysteem. Dit veersysteem zorgt voor optimaal comfort voor de bestuurder in combinatie met een meximale productiviteit. Dit systeem stelt ieder wiel onafhanklijk in staat in-en uit te veren op oneffen terrein. Het maaidek beweegt synchroon met deze bewegingen mee.

het icD maaidek

Voor een goed maaibeeld is een goed maaidek onontbeerlijk. Ferris machines hebben het unieke icD-cutting systeem. De belangrijkste eigenschappen: de randen zijn extra versterkt voor een langere levensduur. De Marbain-stalen messen zijn sterker, harder en blijven langer scherp. Het speciaal ontworpen achterlossende maaidek heeft eenvoudig te demonteren mulchinzet.

Ferris Zero-turn maaiers

Het unieke veersyteem onderscheidt Ferris direct van de concurrentie. Door dit volledige onafhankelijke veersysteem in combinatie met de keuze uit krachtige motoren wordt een bijzonder hoog niveau van productiviteit, comfort en prestaties neergezet door deze machines. Met in totaal 9 verschillende machines waaronder bezine en diesel motoren, maaidekken in de breedte van 112 tot 183cm, keuze uit zij- of achterlossende maaidekken, is er altijd een machine die aansluit op jouw behoeften.

Geschiedenis Ferris

Het oorspronkelijke bedrijf werd opgericht in 1909. Vanaf 1986 werd de focus volledig verlegd naar professionele maaiers. Het merk Ferris werd opgericht om onder deze merknaam robuste machines te bouwen. In het eerste jaar werd de hydrostatische loopmaaier geintroduceerd. Hiermee was Ferris de eerst en heeft hiermee vele prijzen gewonnen. Tien jaar later volgde de revolutie met de Independent Suspension. Dit onafhanklijke veersysteem voor de rijdende zitmaaier maakt het mogelijk om op hogere snelheden te maaien.