» Grootste aanbod zitmaaiers » Altijd in de buurt
Product filters tonen
Cub Cadet

Cub Cadet Zitmaaiers

Cub Cadet is een Amerikaanse fabrikant met een compleete produktlijn aan tuinmachines. De produkten staan voor semi-professionele zitmaaiers binnen een brede range: van scooter modellen tot zero-turn maaiers met stuurwiel. Cub Cadet staat bekend om de vele vernieuwende produkten. Zo was Cub Cader ondermeer de eerste fabrikant met een hydrostatische tuintractor en zijn vele vernieuwingen op het gebied van Zero-Turn maaiers ontwikkeld door Cub Cadet.

In 2013 wisten Cub Cadet produkten meerdere prijzen te winnen bij de Plus X-Award. De Z-Force S48 won als "Zitmaaier van het jaar" en de GTX 2100 als "Tuintractor van het jaar".

Laatste reviews voor Cub Cadet Zitmaaiers - 4.0 van 5 uit 5 beoordelingen

 1. Cub Cadet RZT-S 46 geschreven door van Tist
  Eerst veel rongekeken voordat ik deze maaier heb gekocht. En ik moet zeggen dat ik verrast ben hoe deze maaier aanvoelt en maait. Hiervoor had ik een John Deer, ook een prachtig apparaat, maar ik ga niet meer terug. Gras ziet er beter uit dan ooit tevoeren. Maaitijd bijna gehalveerd. Maaien is een stuk leuker geworden.
  Lees volledige review »
 2. Cub Cadet RZT 50 geschreven door Richard
  Inmiddels meer dan 200 uur gereden op mijn RZT50, loopt altijd soepeltjes. Gewoon olie elke 50 uur gebruik vervangen of als het vies is. En alles netjes gesmeerd houden. Maait ook erg strak, ik krijg nog wel eens de vraag hoe ik het gras zo krijg. Hij maait zo strak dat je geen lijnen tussen de banen hoeft te hebben. Enige minpunt is dat de koppeling vervangen moest worden na ruim een jaar.
  Lees volledige review »
 3. Cub Cadet GTX 2100 geschreven door gtxrijder
  de gtx 2100 is een prima zitmaaier. heeft genoeg vermogen om de klus te klaren. aanrader.
  Lees volledige review »
 4. Cub Cadet Z-Force S 48 geschreven door C. Nirten
  Goede keus geweest. Ik was niet 100% zeker dat de zero-turn handig zou zijn, maar het blijkt van wel. Rijdt soepeltjes, maait strak en goed stevig gebouwd. Aanrader voor als je een zero-turn wil zonder gedoe met hendels. Kortom, goede maaier voor goede prijs.
  Lees volledige review »
 5. Cub Cadet Z-Force S 48 geschreven door Gert
  Stevig apparaat, na te veel kleinere tractors te hebben versleten toch eens upgrade gedaan naar professionele machine. Het verschil merk je. Maait ook dikker en hoger gras zonder probleem. Erg wendbaar en makkelijk te sturen (ook voor mijn vrouw). Maaien gaat nu ook twee keer zo snel!
  Lees volledige review »
Cub Cadet CC 714 TA

Serie 700 Tuintractoren

Met de 700-serie heeft Cub Cadet een volwaardige basis zitmaaier in het assortiment. Wat bij andere merken vaak luxe opties zijn is bij deze modellen standaard. Deze machines zorgen dat je probleemloos en comfortabel je gazon kan maaien.

Cub Cadet CC 1022 KHT

Serie 1000 Tuintractoren

Met een tuintractor van Cub Cadet kies je voor kwaliteit die je met gemak en plezier bedient. Machines met hoge kwaliteit motoren, maaidekken met 2 of 3 maaimessen en volledig gelaste stalen frames. Deze tractoren zorgen ervoor dat je gazon schitterend blijft.

Cub Cadet Z Force S 48 - 2

Zero-Turn maaiers

De Cub Cadet Zero Turn zitmaaiers geven je een betere ervaring en een perfect resultaat. Deze machines zonder draaicirkel zorgen ervoor dat je de klus sneller gedaan hebt en met meer plezier. Met de huidige modellen heb je de keuze uit stuurwielbediening en de traditionele hendel bediening. Met de Z-Force S heeft Cub Cadet de enige zero-turn met stuurwiel en waarbij alle wielen meesturend zijn. Dit zorgt voor een ongevenaarde stabiliteit en controle.