» Grootste aanbod zitmaaiers » Altijd in de buurt
Product filters tonen
Cub Cadet Zero Turn

Cub Cadet Zero Turn

Twee keer zo snel je grasmaaien? Dat kan met een zero-turn maaier van Cub Cadet. Cub Cadet heeft een breed spectrum zero-turn maaiers in het assortiment. Wat direct opvalt zijn de modellen met stuurwiel. Met de Sychroon-Stuur techniek kan een zero-turn uitgerust worden met een conventioneel stuurwiel en geven de maaiers de grootste wendbaarheid. Dit gebeurt door een afstemming van snelheid en rijrichting tussen de voor en achterwielen. Deze techniek is beschikbaar op de RZT-S, Z-Force en FMZ modellen.

Laatste reviews voor Cub Cadet Zero Turn - 4.5 van 5 uit 4 beoordelingen

 1. Cub Cadet RZT-S 46 geschreven door van Tist
  Eerst veel rongekeken voordat ik deze maaier heb gekocht. En ik moet zeggen dat ik verrast ben hoe deze maaier aanvoelt en maait. Hiervoor had ik een John Deer, ook een prachtig apparaat, maar ik ga niet meer terug. Gras ziet er beter uit dan ooit tevoeren. Maaitijd bijna gehalveerd. Maaien is een stuk leuker geworden.
  Lees volledige review »
 2. Cub Cadet RZT 50 geschreven door Richard
  Inmiddels meer dan 200 uur gereden op mijn RZT50, loopt altijd soepeltjes. Gewoon olie elke 50 uur gebruik vervangen of als het vies is. En alles netjes gesmeerd houden. Maait ook erg strak, ik krijg nog wel eens de vraag hoe ik het gras zo krijg. Hij maait zo strak dat je geen lijnen tussen de banen hoeft te hebben. Enige minpunt is dat de koppeling vervangen moest worden na ruim een jaar.
  Lees volledige review »
 3. Cub Cadet Z-Force S 48 geschreven door C. Nirten
  Goede keus geweest. Ik was niet 100% zeker dat de zero-turn handig zou zijn, maar het blijkt van wel. Rijdt soepeltjes, maait strak en goed stevig gebouwd. Aanrader voor als je een zero-turn wil zonder gedoe met hendels. Kortom, goede maaier voor goede prijs.
  Lees volledige review »
 4. Cub Cadet Z-Force S 48 geschreven door Gert
  Stevig apparaat, na te veel kleinere tractors te hebben versleten toch eens upgrade gedaan naar professionele machine. Het verschil merk je. Maait ook dikker en hoger gras zonder probleem. Erg wendbaar en makkelijk te sturen (ook voor mijn vrouw). Maaien gaat nu ook twee keer zo snel!
  Lees volledige review »